Скоро ли ще бъде отварянето на Whistler Bike Park?
Скоро ли ще бъде отварянето на Whistler Bike Park?
07 Май 2024 г.
365
С възходящите температури и свежестта на пролетта, любителите на планинското колоездене вече с нетърпение очакват отварянето на един от най-популярните байк паркове в света - Whistler Mountain Bike Park. Със своите безбройни трасета и атракции, паркът обещава незабравими моменти за всеки колоездач, а с разнообразните байк пасове, всяка приключенска желание може да се превърне в реалност.
ВИЖТЕ: Какво може да ни предложи новият Сарасен!
ВИЖТЕ: Какво може да ни предложи новият Saracen!
06 Май 2024 г.
370
Спортът на планинското колоездене продължава да се развива с бързи темпове, като всяка нова технология и иновация играят ключова роля в този процес. Една от най-актуалните новини в тази област е представянето на последният модел на Saracen Myst. Този велосипед не само привлича вниманието със своя стилен и съвременен дизайн, но и със своите висококачествени компоненти и напреднали технологии. Давайте да разгледаме по-подробно някои от ключовите аспекти на този вълнуващ нов модел и как той обещава да промени правилата в света на планинското колоездене.
С какво може да ни впечатли новото колче на FOX?
С какво може да ни впечатли новото колче на FOX?
27 Април 2024 г.
402
В света на велосипедните компоненти, непрекъснатото търсене на по-добра производителност, удобство и контрол е ключов елемент за еволюцията на спорта. Sea Otter 2024, известен като едно от най-големите и влиятелни събития в индустрията на велосипедите, отново събра водещи марки и иноватори, които разкриха най-новите си продукти и технологии.
Кои са най-новите продукти представени на Sea Otter 2024? (ЧАСТ 2)
Кои са най-новите продукти представени на Sea Otter 2024? (ЧАСТ 2)
26 Април 2024 г.
349
В света на колоезденето, иновацията играе ключова роля във формирането на новите тенденции и подобряването на преживяването на карачите. Sea Otter Classic 2024, едно от най-големите събития в индустрията на велосипедите, не изненада с новите си попадения и технологии.
Кои са най-новите продукти представени на Sea Otter 2024?
Кои са най-новите продукти представени на Sea Otter 2024?
25 Април 2024 г.
297
Sea Otter Classic 2024 се оказа събитието, което разкри най-новите и вълнуващи попадения в света на колоезденето. Събитието представи широк спектър от продукти и технологии, които обещават да променят начина, по който карачите се наслаждават на колоезденето.


 
ВИЖТЕ: Кои са най-новите модели на колела за спускане представени на Sea Otter?
ВИЖТЕ: Кои са най-новите модели на колела за спускане представени на Sea Otter?
24 Април 2024 г.
318
Sea Otter 2024 бе свидетел на вълнуващо разкриване на най-новите попадения и изобретения в света на колоезденето. Събитието, което привлича вниманието на цялата байк общност, предложи някои от най-интересните технологии и продукти, които ще променят начина, по който карачите възприемат и изживяват своите приключения на две колела.
Кога ще бъде откриването на Байкпарк Боровец?
Кога ще бъде откриването на Байкпарк Боровец?
23 Април 2024 г.
248
С приближаването на лятото, сърцата на любителите на велосипедите вече започват да бият по-бързо от вълнението за предстоящото откриване на Боровец Байкпарк. На 15-ти юни, събота, планината ще се превърне в център на вълнение и спортно преживяване, докато феновете на велосипедите се събират за едно от най-очакваните събития на годината. 
ВИЖТЕ: Новата 8k екшън камера
ВИЖТЕ: Какво представлява новата 8K екшън камера от Insta360?
22 Април 2024 г.
275
Водещият производител на иновативни видео решения, компанията Insta360, въвежда новата си звезда в областта на екшън камерите - Insta360 X4. С революционни възможности и висококачествена 8K резолюция, тази камера обещава да промени начина, по който запечатваме и споделяме екстремни моменти.
Kак да се запишем за най-важните състезания за тази година?
Kак да се запишем за най-важните маунтин байк състезания тази година?
21 Април 2024 г.
356
С ентусиазъм и нетърпение спортната общност очаква най-важните състезания за тази година! Вече имате възможността да се запишете и да се подготвите за вълнуващи моменти, които ще запомните завинаги! Състезателните серии "Bg Kids Series" и "Race Series" със сърдечно удоволствие обявяват началото на записванията за своите събития за тази година.
Това ли е новият Scott Voltage?
Това ли е новият Scott Voltage?
28 Март 2024 г.
317
Scott Voltage е винаги бил синоним на върховна производителност и изключително каране по планината. Новогодишният вариянт на този велосипед не е изключение. Със своите подобрени технически характеристики и иновативен дизайн, той поставя нови стандарти в света на планинското колоездене
Вижте какви са "неофициалните правила
Вижте какви са "неофициалните правила" на модата при планинското колоездене!
27 Март 2024 г.
291
В света на планинското колоездене има правила, които не са описани в учебници или постове в социалните мрежи, но които са важни за повечето карачи, които искат да се чувстват като професионалисти във върховната лига на този спорт
Как може да караме велосипед за по-дълго време без да усещаме умора?
Как може да караме велосипед за по-дълго време без да усещаме умора?
26 Март 2024 г.
391
С пристигането на топлите месеци и удължаването на дните, сезонът на велосипедите ни подканва към нови приключения. За мнозина от нас, велосипедизмът е повече от просто хоби - това е начин на живот, който ни позволява да се наслаждаваме на природата, да изграждаме сила и издръжливост, и да се освобождаваме от стреса на ежедневието.
ВИЖТЕ: Какво може да предложи новият Specialized?
ВИЖТЕ: Какво може да предложи новият Specialized?
25 Март 2024 г.
377
Светът на велосипедите никога не спира да ни изненадва с иновации и нови технологии, а последната гореща новина е вече тук. Specialized, водещ производител на велосипеди, обяви пускането на своя последен брилянт - Specialized Epic 8 Evo.
ВИЖТЕ: Един от най-добрите байк паркове в България?
ВИЖТЕ: Един от най-добрите байк паркове в България?
23 Март 2024 г.
283
Ако сте един от тези страстни колоездачи, които търсят нови предизвикателства и вълнуващи пътища, тогава Golden Dust Bike Park е дестинацията, която не само ще задоволи, но и ще надмине вашите очаквания. Намиращ се сред красивите гори на Златица, този байкпарк предлага неповторимо колоездническо преживяване, обогатено с разнообразие от траилове и пейзажи.
Какво представлява Gravity карта?
Какво представлява Gravity карта?
22 Март 2024 г.
282
За феновете на планинското колоездене и байк спорта, Gravity карта представлява иновативно и удобно решение за достъп до някои от най-добрите байк паркове по света. С тази карта, една за всички, се разкрива възможност за изживяване на 31 различни места за каране, разположени на различни континенти.
Това ли е най-добрата заключалка против крадци?
Това ли е най-добрата заключалка против крадци?
21 Март 2024 г.
263
ABUS представи нова високотехнологична заключалка за велосипеди, наречена ABUS GRANIT™ Super Extreme 2500. Тази заключалка обещава да предложи най-високо ниво на сигурност, за да защити велосипедите от кражби.
ВИЖТЕ: Новият отбор на Давинчи за 2024 година!
ВИЖТЕ: Новият отбор на Давинчи за 2024 година!
20 Март 2024 г.
286
Давинчи, водещ производител на велосипеди, представя своя нов отбор "The Movement", който обещава да внесе нови емоции в света на планинското колоездене. Този отбор е съставен от изключително талантливи и вдъхновяващи райдъри, готови да преодоляват всяко предизвикателство и да покоряват нови върхове.
Какво може да очакваме от състезанието в Leogang през сезон 2024?
Какво може да очакваме от състезанието в Leogang през сезон 2024?
19 Март 2024 г.
324
Състезателите и ентусиастите на планинското колоездене от цял ​​свят с нетърпение очакват голямото събитие в календара на световната купа в планинско колоездене - състезанието в Леоганг, което ще се проведе от 7 до 9 юни 2024 година. Леоганг е известен със своя изключителен байк парк и вълнуващи състезателни писти, които гарантират невероятни преживявания както за професионалисти, така и за любители.
Това ли е бъдещето в окачването на велосипедите? - Sram Flight Attendant
Това ли е бъдещето в окачването на велосипедите? - Sram Flight Attendant
18 Март 2024 г.
284
SRAM Flight Attendant представлява революционна система за управление на окачването на велосипедите, която използва напреднала електроника и алгоритми, за да променя настройките на окачването в реално време, в зависимост от условията на пътя и стиловете на каране на велосипедиста.
Кое е най-доброто бюджетно планинско колело за деца?
Кое е най-доброто бюджетно планинско колело за деца?
15 Март 2024 г.
377
1
YT Industries е известна със своите висококачествени планински велосипеди, а техният модел Jeffsy Primus не прави изключение. Създаден специално за млади ентусиасти на планинското колоездене, Jeffsy Primus предлага невероятно качество и производителност на достъпна цена.
Вижте кои са петте байкпарка които трябва да посетите през сезон 2024!
Петте байкпаркове които ТРЯБВА да посетите през сезон 2024!
12 Март 2024 г.
358
С приближаването на новия сезон на планинското колоездене, любителите на адреналина и приключенията се подготвят да открият нови и вълнуващи места за своите двубеди. В тази статия ще ви представим петте най-добри байкпарка в България, които трябва да посетите през сезон 2024.
Вижте кои са инструментите, които всеки един колоездач трябва да притежава!
Вижте кои са инструментите, които всеки един колоездач трябва да притежава!
10 Март 2024 г.
417
В света на колоезденето, подготвеността е от съществено значение за успешни и безпроблемни приключения. Но какви са тези важни инструменти, които всеки един колоездач трябва да има в своя арсенал? От ключово значение е да разполагате с правилните инструменти за бързи ремонти, настройки и поддръжка, особено когато сте на пътя или в дивата природа.
Какъв е новият модел на Norco?
Вижте новия модел Norco Sight - 2024! (Байк Ревю)
08 Март 2024 г.
267
Norco Sight 2024 е продукт на тази богата история на иновации и качество. Създаден с иновативен high-pivot дизайн на окачването, този велосипед представлява върховият продукт на години разработки и изпитания.
Crankworx се завръща през месец март?
Crankworx се завръща през месец март?
07 Март 2024 г.
293
Crankworx - това са магическите събития, когато вълнуващите световни състезания по планинско колоездене се сливат с атмосферата на празник и радост. През март месец, Crankworx се завръща, и ние сме готови да ви разкажем за този епичен спортен фестивал.
 
Какво е нужно за да се състезаваме в UCI Enduro World Cup?
Какво ви е нужно за да се състезавате в UCI Enduro World Cup?
06 Март 2024 г.
293
UCI Mountain Bike World Series представлява върха на състезателния свят на планинското колоездене и обхваща всички формати на спорта в категориите Gravity и Endurance. UCI Enduro и E-Enduro World Cups са едно от най-пълните предизвикателства, пред които може да се изправи състезател на планински велосипед. Те предоставят възможности за състезания по целия свят.
Какво научихме от RedBull Hardline Tasmania 2024?
Какво научихме от RedBull Hardline Tasmania 2024?
06 Март 2024 г.
398
От Ронан Дън и Грейси Хемстрит до техническите секции и жените, които се изкачиха на върха, Red Bull Hardline Tasmania през 2024 г. беше събитие, което ще остане в паметта на всички любители на планинското колоездене.
Това ли е краят на състезанията, такива каквито ги познаваме?
Това ли е краят на велосъстезанията, такива каквито ги познаваме?
05 Март 2024 г.
290
Тежките времена за велосипедната индустрия не са тайна. Пандемията от Covid излезе наяве всички проблеми на много дългия производствен и дистрибуционен ланец, които в момента се сблъскват с пълни складове, липса на клиенти и неизползвана ликвидност за почти една година.
Кои са най-добрите МТБ каски за 2024 година?
Кои са най-добрите МТБ каски за 2024 година?
04 Март 2024 г.
534
Когато става въпрос за колоезденето, един от най-важните елементи е безопасността. В тази статия ще разгледаме някои от най-впечатляващите МТБ каски за 2024 година, като обхващаме целия спектър от ендуро, разглабящи се, даунхил и състезателни модели.