Downhill Series 2022
Downhill Series 2022 - Oтлично представяне за състезателите на колоездачен клуб Хоталич – Севлиево
24 Септември 2022 г.
696
Божидар Илиев зае второ място, изоставайки само с 1.08 секунди от европейският шампион Марко Ламарис. В категорията на Стиви Гатев битката по-жестока „като се има предвид, че италианците дойдоха със самочувствието на сто процента победители, а французина Том Гуибал имаше да си връща на Стиви от предни пъти и бе готов на всичко за победата“, споделя треньорът на отбора Светлин Гатев.
писта колелета пъмп трак
Нов пъмп-трак за вело емоции строят във Велико Търново
20 Юли 2022 г.
551
Байкърите във Велико Търново ще се наслаждават на чисто нов пъмп - трак, след като община Велико Търново назначи обществена поръчка за изграждане на нова сфалтова писта за велосипеди, която се намира близо до Кауфланд в Старата столица.
Електрически байк от Mercedes
Електрически байк от Mercedes с уникална гумена верига (СНИМКИ)
25 Октомври 2021 г.
1030
При електрическите модели с бранда на Mercedes EQ прави впечатление съсвсем нов тип верига, която наподобява по-скоро на ангренажен ремък на автомобил, отколкото стандартните познати метални вело-вериги.
въздушен амортисьор TTXAir Shock
Öhlins представи нов модел въздушен амортисьор TTXAir Shock
29 Октомври 2020 г.
524
Öhlins пусна две нови версии AirShox, които комбинират превъзходната амортизационна функция на системата TTX заедно с нов дизайн на въздушния амортисьор; осигуряване на подобрена производителност и здравина, заедно с по-големи амортизационни характеристики и проста, индивидуална настройка.
Specialized Stumpjumper 2021
Specialized Stumpjumper 2021: По-лек, по-ефективен - велосипед за всички поводи (ВИДЕО)
21 Октомври 2020 г.
1395
Една от основните цели при разработването на новия Stumpjumper е да бъде по-лек и по-ефективен от своя предшественик. Кинематиката не само е ревизирана, но и въглеродната рамка е оптимизирана за теглото. Според Specialized рамката тежи 2420 г, включително амортисьор, ос, скоба за седалка и общо части. Поради по-леките спецификации с тънкостенни гуми и вилката FOX 34, новият S-Works Stumpjumper тежи само 12,2 кг.
 
SRAM  AXS
SRAM пуска нова версия на безжичен електронен лост AXS за превключване на скорости
21 Октомври 2020 г.
438
SRAM пуска нова версия на своя безжичен електронен лост за превключване на скоростите с актуализиран дизайн на лостчето за превключване на скоростите. Новият лост се предлага като комплект за надстройка за по-старите модели, както и като пълен превключвател.