ВИЖТЕ: Един от най-добрите байк паркове в България?

Добави в любими
ВИЖТЕ: Един от най-добрите байк паркове в България?
Ако сте един от тези страстни колоездачи, които търсят нови предизвикателства и вълнуващи пътища, тогава Golden Dust Bike Park е дестинацията, която не само ще задоволи, но и ще надмине вашите очаквания. Намиращ се сред красивите гори на Златица, този байкпарк предлага неповторимо колоездническо преживяване, обогатено с разнообразие от траилове и пейзажи.
Сред разнообразието от трасета, ще откриете както технични спускания, които тестват вашите умения и смелост, така и ендуро маршрути, които предлагат усещане за свобода и приключение в горите. Независимо дали сте начинаещ или опитен колоездач, ще намерите нещо, което да задоволи вашите колоезднически амбиции в този байкпарк.

Всеки, независимо от нивото на уменията си, ще намери нещо подходящо в Zlatitsa Bike Park. От начинаещи до опитни колоездачи, всеки може да се наслади на траиловете и удоволствието от карането.


Също така Golden Dust Bike Park е домакин на различни състезания по Даунхил и Ендуро, които привличат колоездачи от цялата страна и задълбочават връзките в колоездническата общност. Тези състезания не само предлагат вълнуващи моменти на състезателите, но и създават атмосфера на приятелство и сътрудничество сред участниците.


Подобаващо е да се отбележи, че всеки седмица се организират карания с извозване, като цената е 40 лв за ден. Трасетата се поддържат от никой друг, освен от самия колоездач и инструктор, Николай Иванов, което ви гарантира високо качество и безопасност по време на вашето приключение.


Не пропускайте възможността да се потопите в света на планинското колоездене в Golden Dust Bike Park и да създадете незабравими спомени, които ще ви съпътстват завинаги.
Коментари 0

Коментари: