ВИЖТЕ: Какво може да предложи новият Specialized?

25 Март 2024 г.
351
Добави в любими
ВИЖТЕ: Какво може да предложи новият Specialized?
Светът на велосипедите никога не спира да ни изненадва с иновации и нови технологии, а последната гореща новина е вече тук. Specialized, водещ производител на велосипеди, обяви пускането на своя последен брилянт - Specialized Epic 8 Evo.
След месеци на тайнствено разработване и очакване, новият Epic 8 Evo на Specialized представлява една изключителна комбинация от лекота, скорост и издръжливост. Предлагайки на любителите на маунтин байк качество и производителност, които не са виждали досега, този модел обещава да революционизира начина, по който се кара XC.


Ключови характеристики на Specialized Epic 8 EVO:

Лек и Здрав: Карбоновата рамка на Epic 8 EVO е изключително лека, което го прави идеален за дълги изкачвания и бързи спускания.

Подобрена Въздушна Вилка: С 120 мм ход на вилката, Epic 8 EVO се справя отлично както на технични траилове, така и на бързи спускания.

SWAT Хранилище: Вграденото SWAT хранилище в рамката ви позволява да носите инструменти, резервни камери и други необходими неща без допълнителни аксесоари.

Прецизна Геометрия: Epic 8 EVO има оптимална геометрия, която осигурява стабилност и контрол дори на най-техничните пътеки.

Стилен Дизайн: Съчетание от модерен дизайн и впечатляващи цветове прави този велосипед истинска звезда на пътя.Със своите впечатляващи технически характеристики и иновативен дизайн, Specialized Epic 8 Evo е напълно готов за всяко приключение по пътеките. Системата на RockShox Flight Attendant осигурява максимално управление и комфорт дори в най-неравните терени, като в същото време подобрява ефективността на каране.
Отличителният Down Country дизайн на Epic 8 Evo го прави идеален за експедиции из планинските пътеки, като предоставя стабилност и маневреност на всяка кривина и неравност. Това е велосипедът, който ще ви отведе там, където сърцето ви желае, без значение дали сте на спускане или изкачване.
 
Коментари 0

Коментари: