ВИЖТЕ: Най-големите намаления на чисто нови велосипеди за сезон 2024!

14 Март 2024 г.
471
Добави в любими
ВИЖТЕ: Най-големите намаления на чисто нови велосипеди за сезон 2024!
С пролетта вече в разгара си, светът на колоезденето оживява с невероятни намаления и специални оферти за велосипеди от водещи марки. Независимо дали сте запален професионалист или начинаещ в света на планинското колоездене, сега е най-подходящият момент да инвестирате в ново колело и да се подготвите за безбройни приключения и изживявания.
В света на колоезденето, пролетта е период на вълнение и възможности. С топлите температури и усещането за свежест във въздуха, велосипедистите се събуждат от зимния си сън и с нетърпение чакат да избягат на открито, готови за приключения. И сега, когато множество марки обявяват своите пролетни разпродажби, възможностите за постигане на вашия мечтан велосипед на изгодна цена са по-големи от всякога.

Тези пролетни намаления не само предлагат възможност за покупка на велосипед с отлично съотношение цена-качество, но и отварят врати за нови изживявания и приключения. Без значение дали сте фен на планинското колоездене, обичате да изследвате пътеките на града или се превърнахте в ентусиаст на градското коло, възможностите за откриване на нови места и изживяване на адреналинови спускания са неограничени.1. YT Industries:
YT Industries предлага голямо разнообразие от намалени модели в своята пролетна продажба. Независимо дали сте в търсене на Enduro, Trail или Downhill колело, YT Industries има нещо за всеки велосипедист. 

YT Tues Core 2 - 2,299 € 
YT Tues Core 4 - 3,899 € 


YT Capra Core 1 -  2,499 € 
YT Capra Core 2 -  2,999 € 
YT Capra Core 3 -  3,999 € 


YT Jeffsy Core 1 - 2,299 € 
YT Jeffsy Core 2 - 2,799 € 
YT Jeffsy Core 3 - 3,499 € 2. Saracen:
Сарацен ви предоставя възможността да спечелите невероятни намаления на Downhill колела. С изключителната си конструкция и технологии, Saracen колелата са готови да се справят с всяко предизвикателство на планината. 


Saracen Myst Team - 6,499 €
Saracen Myst Pro - 4,899 €

Saracen Myst Al - 3,499 €


Saracen Ariel 80 Pro - 4,199
 


Saracen Ariel 30 Pro - 3,899 €3. Nicolai Bicycles:
Nicolai Bicycles предлага вълнуващи намаления на своите висококачествени велосипеди. С иновативния си дизайн и издръжливост, Nicolai Bicycles е изборът за всеки сериозен велосипедист. 

Nicolai Saturn 14 ST - 6,999 
Nicolai Argon GX - 7,2994. Evil Bikes:
Evil Bikes ви предоставя уникалната възможност да закупите висококачествени колела на изключително ниски цени. С техните иновативни технологии и дизайн, Evil Bikes са готови да ви отведат на невероятни приключения. Разгледайте техните намалени продукти тук.

Evil Epocalypse - 7,999 $
Evil Wreckoning LS - 3,000
 $
Evil  Offering LS - 3,000
 $Не пропускайте възможността да се сдобиете с вашия идеален велосипед по невероятно намалена цена. Побързайте, преди намаленията да свършат!
Коментари 0

Коментари: