ВИЖТЕ: Новият отбор на Давинчи за 2024 година!

20 Март 2024 г.
287
Добави в любими
ВИЖТЕ: Новият отбор на Давинчи за 2024 година!
Давинчи, световно известният производител на велосипеди, открива нова, вълнуваща глава в своята история с представянето на своя нов отбор "The Movement" и въвеждането на иновативната програма за общностна подкрепа.
Тази двойна инициатива обещава да революционизира света на планинското колоездене, вдъхновявайки райдърите по целия свят и подкрепяйки развитието на велосипедната общност.

Със своята програма Давинчи се ангажира да подкрепи не само елитните райдъри, но и цялата велосипедна общност. Тази програма предоставя възможности за финансиране на проекти и инициативи, които насърчават развитието на спорта и създават по-добри условия за всички, които го обичат.

Сред членовете на отбора се откриват имена като:

Йоан Барели, френски карач, известен със своя екстравагантен стил и безстрашност на пистата.

Стив Вандерхук, който е един от най-опитните и върховни карачи в сцената, винаги готов да се изправи пред предизвикателствата на трудните терени.

Георджия Астъл, свободен карач от Уистлър, която доминира във всеки терен и всяка ситуация със своя впечатляващ стил и умения.

Джак Пеланд, известен също като Thicc Jibs, който е един от водещите фрирайдъри в сцената със своя уникален и аудиен стил.


Този отбор от изключителни таланти обещава да представи най-доброто от света на планинското колоездене и да вдъхнови млади и стари с нови постижения и предизвикателства.

Освен новия отбор, Давинчи обявява и новата си общностна програма за подкрепа на колоездачите. Тази програма е насочена към подкрепата на проекти и инициативи, които способстват за развитието на общността на велосипедистите и запазването на природните пространства. Тя съчетава усилията за спортен растеж с ангажимента за запазване на околната среда и устойчиво използване на природните ресурси.Новият отбор на Давинчи и общностната програма за подкрепа поставят фирмата в центъра на движението за просперираща велосипедна общност, като продължават да представят иновации и вдъхновяват велосипедистите по целия свят.
Коментари 0

Коментари: