Как да гледате Red Bull Hardline Australia напълно безплатно от всяка точка на света?

22 Февруари 2024 г.
462
Добави в любими
Как да гледате Red Bull Hardline Australia напълно безплатно от всяка точка на света?
Без географски ограничения за Hardline можете да гледате безплатно чрез приложението на Red Bull или YouTube канала на Red Bull.

Този уикенд (24.02.2024г.) ще се проведе Red Bull Hardline Australia - едно от най-трудните даунхил състезания в календара на маунтин байк събитията и също така най-новото. Това състезание, започна в Дивийската долина (Уелс, Обединеното кралство), а сега се разширява в Тасмания за първия кръг от серията, а вторият кръг ще се проведе отново в Дивийската долина (Уелс, Обединеното кралство) през това лято на 1-2 юни.

Миналата година имаше спекулации, че цялостното състезание Red Bull Hardline може да бъде по-интересно от UCI Световната купа. Въпреки че два кръга съставят цяла серия, трасето и списъкът с участници са впечатляващи.

На стартовата линия ще се появят някои от най-известните състезатели като Бернард Кър, Кейд Едуардс, Каос Сийгрейв, Лори Грийнланд, Джош Брайсланд, Тахни Сийгрейв и Луиз-Анна Фъргюсън от Великобритания. Вижте първите мощни спускания, докато състезателите се тренират по трасето...

Пистата на Red Bull Hardline

Пистата на Red Bull Hardline е с дължина от 2,3 километра, с най-големите разстояния на гаповете от 23 метра и най-големият дроп от над 10 метра. Според оценката на Red Bull, на състезателите ще им отнеме около 3,5 минути да стигнат до финала на това екстремно, опасно, но единствено по рода си трасе.


Кога ще се проведе състезанието и къде мога да го гледам?

Състезанието Hardline може да се гледа безплатно на живо чрез приложението Red Bull TV или през YouTube. Състезанието е планирано за 7:00 часа сутринта британско време (7 часа UTC) или 9:00 българско време в събота, 24-ти февруари. В предишните издания на Hardline можехме да гледаме квалификациите, но този път това не е възможно, така че ще трябва да се насладите на събитието чрез видео блогъри.
За щастие, няма платена стена или географски ограничения за гледане на Hardline, за разлика от Rampage, за който се изисква абонамент за ESPN+ ако сте в САЩ.

Как да гледате Red Bull Hardline Australia напълно безплатно от всяка точка на света?
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете