Кога ще бъде откриването на Байкпарк Боровец?

23 Април 2024 г.
231
Добави в любими
Кога ще бъде откриването на Байкпарк Боровец?
С приближаването на лятото, сърцата на любителите на велосипедите вече започват да бият по-бързо от вълнението за предстоящото откриване на Боровец Байкпарк. На 15-ти юни, събота, планината ще се превърне в център на вълнение и спортно преживяване, докато феновете на велосипедите се събират за едно от най-очакваните събития на годината. 
Събитието се очаква да привлече голям брой посетители, готови да се насладят на уникалните възможности за каране в планината. Байкпаркът в Боровец предлага широка гама от трасета, като всеки ще открие нещо подходящо за своите предпочитания.


Сред най-интересните трасета в парка са:
Harry Potter: Идеално за спокойни спускания, подходящо както за напреднали, така и за начинаещи. С интересни виражи и предизвикателни скокчета, това трасе е любимо сред почитателите на по-лежерното каране в планината.
Need for Speed: Едно от най-бързите и с flow трасета в парка, привличащо както спускачи, така и фенове на enduro/allmountain карането.
Tom and Jerry: За гладък и бърз singletrack без трудни технични участъци, подходящо за начинаещи и напреднали байкъри, които търсят flow преживявания.
Scary Movie: Класическо състезателно трасе, известно с провежданите UCI Class 1 & 2 състезания, привличащо карачи от целия свят.
Rocky: За почитателите на гравитацията, това трасе предлага изключително технични секции и едни от най-трудните предизвикателства в парка.
Air Line: Само за експерти, това трасе предлага невероятни адреналинови преживявания и едни от най-високите скокове в България.Но вълнението не спира само на пътеките - цените на лифт картите са съобразени с нуждите и възможностите на посетителите.
  • Еднодневна лифт карта - 50 лв.
  • Двудневна лифт карта - 90 лв.
  • Тридневна лифт карта - 130 лв.
Спортът, приключението и адреналинът ще бъдат на първо място в Боровец Байкпарк на 15-ти юни. Заповядайте и се насладете на уникалното преживяване, което този парк предлага!

 
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете