Кои са най-новите продукти представени на Sea Otter 2024?

25 Април 2024 г.
284
Добави в любими
Кои са най-новите продукти представени на Sea Otter 2024?
Sea Otter Classic 2024 се оказа събитието, което разкри най-новите и вълнуващи попадения в света на колоезденето. Събитието представи широк спектър от продукти и технологии, които обещават да променят начина, по който карачите се наслаждават на колоезденето.

Сред най-горещите нови продукти бяха представени иновативни системи и компоненти, които обещават по-голям контрол и комфорт по време на каране. Освен това, наблюдаваше се и значително внимание върху нови дизайни на рамки и компоненти, които предлагат по-добра производителност и издръжливост.Някои от новите продукти и технологии, представени на Sea Otter 2024, включват:
SAGE CYCLES TI HANDLEBAR (Титаниеви кормила от SAGE CYCLES): Иновативни титаниеви кормила, които обещават лекота и здравина, предназначени за подобрено управление и комфорт по време на каране.


MUC-OFF BIG BORE TUBELESS VALVES (Големи безкамерни вентили от MUC-OFF): Специално проектирани вентили за безкамерни гуми, които предоставят по-добра запечатка и намаляват риска от изтичане на въздух.


PNW SILVER DROPPER AND STEM (Дропер телескопичен колче и кормило от PNW): Нови модели на телескопичните колчета и кормилата от PNW, които предлагат по-добра функционалност и издръжливост за карачите.


REDSHIFT HANDLEBAR BAG (Колан за кормило REDSHIFT): Удобен и функционален колан за кормило, който предлага голям капацитет за съхранение и лесно достъпни джобове за аксесоари и инструменти.


HUB TECH: PROJECT 321 AND I9 SOLIX (Технологии за главини: PROJECT 321 И I9 SOLIX): Иновативни технологии за предници, които осигуряват по-голяма ефективност и намаляват триенето, като подобряват качеството на каране.


STAN’S EXO-CORE TUBELESS VALVES (Безкамерни вентили STAN'S EXO-CORE): Специално проектирани вентили за безкамерни гуми от STAN'S, които предлагат по-голяма надеждност и здравина.


WTB ROCKET PLUG DEMO (Демонстрация на WTB ROCKET PLUG): Представяне на новия продукт WTB ROCKET PLUG, който предлага бързо и ефективно ремонтиране на проблеми с гумите по време на каране.Тези нови продукти и технологии предоставят на карачите възможност да подобрят своето колоездене и да се насладят на по-удовлетворително преживяване на пътя.
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете