Няколко уникални идеи за съхранение на любимия байк вкъщи

21 Октомври 2020 г.
687
Добави в любими
съхранение на байкове
В тази статия ще споделим с вас няколко идеи за съхранение на байкове, които са много полезни за пространства, където няма достатъчно свободно място.

Естествено може да си държите байка в гараж, мазе или склад, но ако сте решили байкът ви да е част от уникален и красив дизайн, можете да се позанимавате с поставянето на няколко стойки или специален дървен дизайн за стена.

Стенни стойки: Тези скоби се монтират към съществуващите стенни болтове във вашето пространство и често могат да се окачват велосипеди успоредно на вашата стена. Точките за закрепване на велосипеди за тези стелажи включват окачване от предно или задно колело, окачване до рамката на маунтин байка или дори само седалката на колелото.
Вертикални подови стелажи: Тези стелажи предлагат вертикално съхранение на велосипеди и обикновено могат да побират повече от един байк. Тези стелажи предлагат лесен достъп до велосипедите, държат байка отделен от пода, а също така придават на пространството по-ориентирана към велосипеда естетика.Подови стойки: Ако разполагате с подово пространство, тези стойки са просто решение за велосипеди, за да поддържате вашите байкове изправени и достъпни. Тези стойки могат да поддържат велосипеда за гумите му или от коляновия шпиндел. 

Коментари 0

Коментари: