Новини / СЪБИТИЯ

Добави новина
 Скоро ли ще бъде отварянето на Whistler Bike Park?
Скоро ли ще бъде отварянето на Whistler Bike Park?
07 Май 2024 г.
328
С възходящите температури и свежестта на пролетта, любителите на планинското колоездене вече с нетърпение очакват отварянето на един от най-популярните байк паркове в света - Whistler Mountain Bike Park. Със своите безбройни трасета и атракции, паркът обещава незабравими моменти за всеки колоездач, а с разнообразните байк пасове, всяка приключенска желание може да се превърне в реалност.
Кои са най-новите продукти представени на Sea Otter 2024? (ЧАСТ 2)
Кои са най-новите продукти представени на Sea Otter 2024? (ЧАСТ 2)
26 Април 2024 г.
320
В света на колоезденето, иновацията играе ключова роля във формирането на новите тенденции и подобряването на преживяването на карачите. Sea Otter Classic 2024, едно от най-големите събития в индустрията на велосипедите, не изненада с новите си попадения и технологии.
Кои са най-новите продукти представени на Sea Otter 2024?
Кои са най-новите продукти представени на Sea Otter 2024?
25 Април 2024 г.
290
Sea Otter Classic 2024 се оказа събитието, което разкри най-новите и вълнуващи попадения в света на колоезденето. Събитието представи широк спектър от продукти и технологии, които обещават да променят начина, по който карачите се наслаждават на колоезденето.


 
ВИЖТЕ: Кои са най-новите модели на колела за спускане представени на Sea Otter?
ВИЖТЕ: Кои са най-новите модели на колела за спускане представени на Sea Otter?
24 Април 2024 г.
313
Sea Otter 2024 бе свидетел на вълнуващо разкриване на най-новите попадения и изобретения в света на колоезденето. Събитието, което привлича вниманието на цялата байк общност, предложи някои от най-интересните технологии и продукти, които ще променят начина, по който карачите възприемат и изживяват своите приключения на две колела.
Kак да се запишем за най-важните състезания за тази година?
Kак да се запишем за най-важните маунтин байк състезания тази година?
21 Април 2024 г.
347
С ентусиазъм и нетърпение спортната общност очаква най-важните състезания за тази година! Вече имате възможността да се запишете и да се подготвите за вълнуващи моменти, които ще запомните завинаги! Състезателните серии "Bg Kids Series" и "Race Series" със сърдечно удоволствие обявяват началото на записванията за своите събития за тази година.
Какво може да очакваме от състезанието в Leogang през сезон 2024?
Какво може да очакваме от състезанието в Leogang през сезон 2024?
19 Март 2024 г.
313
Състезателите и ентусиастите на планинското колоездене от цял ​​свят с нетърпение очакват голямото събитие в календара на световната купа в планинско колоездене - състезанието в Леоганг, което ще се проведе от 7 до 9 юни 2024 година. Леоганг е известен със своя изключителен байк парк и вълнуващи състезателни писти, които гарантират невероятни преживявания както за професионалисти, така и за любители.
Crankworx се завръща през месец март?
Crankworx се завръща през месец март?
07 Март 2024 г.
287
Crankworx - това са магическите събития, когато вълнуващите световни състезания по планинско колоездене се сливат с атмосферата на празник и радост. През март месец, Crankworx се завръща, и ние сме готови да ви разкажем за този епичен спортен фестивал.
 
Какво е нужно за да се състезаваме в UCI Enduro World Cup?
Какво ви е нужно за да се състезавате в UCI Enduro World Cup?
06 Март 2024 г.
288
UCI Mountain Bike World Series представлява върха на състезателния свят на планинското колоездене и обхваща всички формати на спорта в категориите Gravity и Endurance. UCI Enduro и E-Enduro World Cups са едно от най-пълните предизвикателства, пред които може да се изправи състезател на планински велосипед. Те предоставят възможности за състезания по целия свят.
Какво научихме от RedBull Hardline Tasmania 2024?
Какво научихме от RedBull Hardline Tasmania 2024?
06 Март 2024 г.
394
От Ронан Дън и Грейси Хемстрит до техническите секции и жените, които се изкачиха на върха, Red Bull Hardline Tasmania през 2024 г. беше събитие, което ще остане в паметта на всички любители на планинското колоездене.
BG KIDS SERIES 2024 - Календар на Българските детски серии за 2024 година
BG KIDS SERIES 2024 - Календар на Българските детски серии за 2024 година
22 Февруари 2024 г.
590
BG KIDS SERIES 2024 обещава незабравими моменти за всички млади любители на велосипедния спорт! Състезанията ще бъдат пълни с адреналин и вълнуващи предизвикателства, докато децата ще имат възможността да изпробват своите умения в планинските райони на България.
BG DOWNHILL SERIES 2024 - Календар на Българските състезателни серии за 2024 година
BG DOWNHILL SERIES 2024 - Календар на Българските състезателни серии за 2024 година
21 Февруари 2024 г.
971
Предстоящите Български Downhill серии за 2024г. обещават невероятни преживявания за всички любители на велосипедния спорт. Събитията ще бъдат изпълнени с адреналин и вълнуващи моменти, като състезателите ще имат възможността да се изправят пред най-големите предизвикателства по пистите в едни от най-красивите планински райони на България.
Downhill Series 2022
Downhill Series 2022 - Oтлично представяне за състезателите на колоездачен клуб Хоталич – Севлиево
24 Септември 2022 г.
858
Божидар Илиев зае второ място, изоставайки само с 1.08 секунди от европейският шампион Марко Ламарис. В категорията на Стиви Гатев битката по-жестока „като се има предвид, че италианците дойдоха със самочувствието на сто процента победители, а французина Том Гуибал имаше да си връща на Стиви от предни пъти и бе готов на всичко за победата“, споделя треньорът на отбора Светлин Гатев.
писта колелета пъмп трак
Нов пъмп-трак за вело емоции строят във Велико Търново
20 Юли 2022 г.
810
Байкърите във Велико Търново ще се наслаждават на чисто нов пъмп - трак, след като община Велико Търново назначи обществена поръчка за изграждане на нова сфалтова писта за велосипеди, която се намира близо до Кауфланд в Старата столица.