Скоро ли ще бъде отварянето на Whistler Bike Park?

07 Май 2024 г.
298
Добави в любими
 Скоро ли ще бъде отварянето на Whistler Bike Park?
С възходящите температури и свежестта на пролетта, любителите на планинското колоездене вече с нетърпение очакват отварянето на един от най-популярните байк паркове в света - Whistler Mountain Bike Park. Със своите безбройни трасета и атракции, паркът обещава незабравими моменти за всеки колоездач, а с разнообразните байк пасове, всяка приключенска желание може да се превърне в реалност.
С нетърпение се очаква отварянето на новия сезон, който е предвиден за 17 май, когато вратите на парка ще се разпратат за вълнуващи приключения и възможности за колоездене. В тази първоначална фаза на годината, когато природата оживява и теренът се прелива с живописни цветове, Whistler Mountain Bike Park предлага идеалния планински фон за каране и развлечения.

Какво предлагат различните байк пасове? 
Unlimited Bike Pass - 789 канадски долара
Неограничено каране през целия сезон само в Whistler Mountain Bike Park.
10 Day Bike Park Pass - 605 канадски долара
Карайте всеки 10 дни без ограничения само в Whistler Mountain Bike Park.
5 Day Bike Park Pass - 379 канадски долара
Карайте всеки 5 дни без ограничения само в Whistler Mountain Bike Park.
Twilight Bike Park Pass - 379 канадски долара
Неограничено каране след 16:30 часа през целия сезон само в Whistler Mountain Bike Park


Независимо дали сте професионален колоездач или просто обичате да се забавлявате на две колела, Whistler Mountain Bike Park има нещо за всеки. Очаквайте едно невероятно приключение, когато вратите на парка се отворят на 17 май, и си осигурете своя байк пас за незабравими моменти в сърцето на канадските планини.
 
Коментари 0

Коментари: