BG DOWNHILL SERIES 2024 - Календар на Българските състезателни серии за 2024 година

21 Февруари 2024 г.
1099
Добави в любими
BG DOWNHILL SERIES 2024 - Календар на Българските състезателни серии за 2024 година
Предстоящите Български Downhill серии за 2024г. обещават невероятни преживявания за всички любители на велосипедния спорт. Събитията ще бъдат изпълнени с адреналин и вълнуващи моменти, като състезателите ще имат възможността да се изправят пред най-големите предизвикателства по пистите в едни от най-красивите планински райони на България. Всяко събитие обещава не само вълнуващи моменти на спускане, но и възможност за създаване на нови приятелства и споделяне на страстта към велосипедните спортове. Пригответе се за дни изпълнени с екшън, приключения и споделени моменти с приятели в най-красивите планински райони на България!Ето кои са местата и датите за събитията:

Кръг 1: 26-27 Юли – Пампорово
Първият кръг ще се проведе в красивата местност Пампорово сред родопските планини. Традиционно едно от най-големите и интересни събития за сезона, което мнозина очакват с нетърпение!
Запазете датите 26-27 юли и се пригответе се за много емоции, адреналин и забавления с приятели в любимото Пампорово!

Кръг 2: 13-15 Септември - Боровец
Вторият кръг, който ще се проведе от 13 до 15 септември, ще бъде в Боровец, един от най-популярните зимни курорти в страната. Това място не само предлага прекрасни ски условия, но също така е идеалното место за провеждане на велосипедни състезания. Тук състезателите ще се изправят пред уникални предизвикателства и бързи спускания по специално подготвените вело-трасета. Курорта вече бе домакин на Държавния шампионат по спускане за 2023 година, който привлече вниманието на велосипедната общност със своята изключителна организация и висок клас състезателни писти.

Кръг 3: 21-22 Септември – Витоша
Финалният кръг на BG Downhill Series 2024 ще се проведе на планината Витоша, близо до столицата София. Едно от най-очакваните и интересни събития за годината - единайстото поредно издание на Home Mountain Bike Cup.Състезателите ще се изправят пред технични трасета и разнообразие от терени, които ще изискват техните най-добри умения.

BG Downhill Series 2024 обещава незабравими преживявания за всички участници и зрители, които обичат велосипедните спортове. Не пропускайте възможността да се включите в тези приключения и да се насладите на вълнуващите моменти на спускане с велосипеди в прекрасната природа на България!
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете