BG KIDS SERIES 2024 - Календар на Българските детски серии за 2024 година

22 Февруари 2024 г.
388
Добави в любими
BG KIDS SERIES 2024 - Календар на Българските детски серии за 2024 година
Предстоящите Детски Български Downhill серии за 2024г. обещават невероятни преживявания за всички по-малки любители на велосипедния спорт. Събитията ще бъдат изпълнени с адреналин и вълнуващи моменти, като състезателите ще имат възможността да се изправят пред най-големите предизвикателства по пистите в едни от най-красивите места в България. Всяко събитие обещава не само вълнуващи моменти на спускане, но и възможност за създаване на нови приятелства и споделяне на страстта към велосипедните спортове. Пригответе се за дни изпълнени с екшън, приключения и споделени моменти с приятели!
Ето къде и кога ще се проведат събитията:

Кръг 1: 12 Май - Тетевен
Първият кръг ще започне със забавления и предизвикателства в родния град на световната шампионка Изабела Янкова. Всички млади велосипедисти с нетърпение ще очакват този ден, за да се насладят на вълнуващото начало на сериите.

Кръг 2: 8-9 Юни – Плевен
Вторият кръг ще се проведе в Плевен на 8-9 юни. Градът ще бъде домакин на вълнуващо състезание, което ще предложи незабравими моменти за всички участници.

Кръг 3: 26-27 Юли - Пампорово
Третият кръг ще бъде в Пампорово на 26-27 юли. В тази прекрасна планинска местност децата ще имат възможността да се състезават и да се забавляват в един от най-атрактивните курорти в България.Традиционно едно от най-големите и интересни събития за сезона, което мнозина очакват с нетърпение!

Кръг 4: 7-8 Септември – Велико Търново
Четвъртият кръг ще се проведе в старата столица на 7-8 септември. Градът ще бъде домакин на състезание за пръв път от няколко години. Ще има много изненади по-трасетата, които са подготвени от местните момчета. Състезателите ще се изправят пред технични трасета и разнообразие от терени.

Кръг 5: 5-6 Октомври – Ловеч
Последният кръг от серията ще бъде в Ловеч на 5-6 октомври. Тук децата ще имат възможността да завършат сезона с прекрасно състезание и нови приятелства.

BG KIDS SERIES 2024 обещава да бъде незабравимо приключение за всички млади велосипедисти! Не пропускайте възможността да се включите и да създадете спомени за цял живот!
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете