Новини / ВЕЛО РЕВЮТА

Добави новина
ВИЖТЕ: Какво може да ни предложи новият Сарасен!
ВИЖТЕ: Какво може да ни предложи новият Saracen!
06 Май 2024 г.
303
Спортът на планинското колоездене продължава да се развива с бързи темпове, като всяка нова технология и иновация играят ключова роля в този процес. Една от най-актуалните новини в тази област е представянето на последният модел на Saracen Myst. Този велосипед не само привлича вниманието със своя стилен и съвременен дизайн, но и със своите висококачествени компоненти и напреднали технологии. Давайте да разгледаме по-подробно някои от ключовите аспекти на този вълнуващ нов модел и как той обещава да промени правилата в света на планинското колоездене.
Това ли е новият Scott Voltage?
Това ли е новият Scott Voltage?
28 Март 2024 г.
306
Scott Voltage е винаги бил синоним на върховна производителност и изключително каране по планината. Новогодишният вариянт на този велосипед не е изключение. Със своите подобрени технически характеристики и иновативен дизайн, той поставя нови стандарти в света на планинското колоездене
ВИЖТЕ: Какво може да предложи новият Specialized?
ВИЖТЕ: Какво може да предложи новият Specialized?
25 Март 2024 г.
364
Светът на велосипедите никога не спира да ни изненадва с иновации и нови технологии, а последната гореща новина е вече тук. Specialized, водещ производител на велосипеди, обяви пускането на своя последен брилянт - Specialized Epic 8 Evo.
Това ли е най-добрата заключалка против крадци?
Това ли е най-добрата заключалка против крадци?
21 Март 2024 г.
253
ABUS представи нова високотехнологична заключалка за велосипеди, наречена ABUS GRANIT™ Super Extreme 2500. Тази заключалка обещава да предложи най-високо ниво на сигурност, за да защити велосипедите от кражби.
Това ли е бъдещето в окачването на велосипедите? - Sram Flight Attendant
Това ли е бъдещето в окачването на велосипедите? - Sram Flight Attendant
18 Март 2024 г.
273
SRAM Flight Attendant представлява революционна система за управление на окачването на велосипедите, която използва напреднала електроника и алгоритми, за да променя настройките на окачването в реално време, в зависимост от условията на пътя и стиловете на каране на велосипедиста.
Кое е най-доброто бюджетно планинско колело за деца?
Кое е най-доброто бюджетно планинско колело за деца?
15 Март 2024 г.
342
1
YT Industries е известна със своите висококачествени планински велосипеди, а техният модел Jeffsy Primus не прави изключение. Създаден специално за млади ентусиасти на планинското колоездене, Jeffsy Primus предлага невероятно качество и производителност на достъпна цена.
Какъв е новият модел на Norco?
Вижте новия модел Norco Sight - 2024! (Байк Ревю)
08 Март 2024 г.
232
Norco Sight 2024 е продукт на тази богата история на иновации и качество. Създаден с иновативен high-pivot дизайн на окачването, този велосипед представлява върховият продукт на години разработки и изпитания.
Michelin представиха една от най-добрите гуми - Michelin DH22
Michelin представиха една от най-добрите гуми - Michelin DH22
22 Февруари 2024 г.
275
Michelin е един от разпознаваемите производители на гуми за планинско колоездене, но до голяма степен се възприемат като първокласна марка в света на автомобилите. Френският производител на гуми предлага пълна гама гуми за планинско колоездене - от крос-кънтри до спускане. Не можем да кажем, че всяка гума в тази линия го избива от парка, но някои от тях го правят и DH22 е една от тях.
Електрически байк от Mercedes
Електрически байк от Mercedes с уникална гумена верига (СНИМКИ)
25 Октомври 2021 г.
1206
При електрическите модели с бранда на Mercedes EQ прави впечатление съсвсем нов тип верига, която наподобява по-скоро на ангренажен ремък на автомобил, отколкото стандартните познати метални вело-вериги.
въздушен амортисьор TTXAir Shock
Öhlins представи нов модел въздушен амортисьор TTXAir Shock
29 Октомври 2020 г.
562
Öhlins пусна две нови версии AirShox, които комбинират превъзходната амортизационна функция на системата TTX заедно с нов дизайн на въздушния амортисьор; осигуряване на подобрена производителност и здравина, заедно с по-големи амортизационни характеристики и проста, индивидуална настройка.