Новини / Даунхил (Downhill)

Добави новина
ВИЖТЕ: Какво може да ни предложи новият Сарасен!
ВИЖТЕ: Какво може да ни предложи новият Saracen!
06 Май 2024 г.
304
Спортът на планинското колоездене продължава да се развива с бързи темпове, като всяка нова технология и иновация играят ключова роля в този процес. Една от най-актуалните новини в тази област е представянето на последният модел на Saracen Myst. Този велосипед не само привлича вниманието със своя стилен и съвременен дизайн, но и със своите висококачествени компоненти и напреднали технологии. Давайте да разгледаме по-подробно някои от ключовите аспекти на този вълнуващ нов модел и как той обещава да промени правилата в света на планинското колоездене.
ВИЖТЕ: Един от най-добрите байк паркове в България?
ВИЖТЕ: Един от най-добрите байк паркове в България?
23 Март 2024 г.
260
Ако сте един от тези страстни колоездачи, които търсят нови предизвикателства и вълнуващи пътища, тогава Golden Dust Bike Park е дестинацията, която не само ще задоволи, но и ще надмине вашите очаквания. Намиращ се сред красивите гори на Златица, този байкпарк предлага неповторимо колоездническо преживяване, обогатено с разнообразие от траилове и пейзажи.
Какво научихме от RedBull Hardline Tasmania 2024?
Какво научихме от RedBull Hardline Tasmania 2024?
06 Март 2024 г.
388
От Ронан Дън и Грейси Хемстрит до техническите секции и жените, които се изкачиха на върха, Red Bull Hardline Tasmania през 2024 г. беше събитие, което ще остане в паметта на всички любители на планинското колоездене.
Downhill Series 2022
Downhill Series 2022 - Oтлично представяне за състезателите на колоездачен клуб Хоталич – Севлиево
24 Септември 2022 г.
853
Божидар Илиев зае второ място, изоставайки само с 1.08 секунди от европейският шампион Марко Ламарис. В категорията на Стиви Гатев битката по-жестока „като се има предвид, че италианците дойдоха със самочувствието на сто процента победители, а французина Том Гуибал имаше да си връща на Стиви от предни пъти и бе готов на всичко за победата“, споделя треньорът на отбора Светлин Гатев.
Specialized Stumpjumper 2021
Specialized Stumpjumper 2021: По-лек, по-ефективен - велосипед за всички поводи (ВИДЕО)
21 Октомври 2020 г.
1567
Една от основните цели при разработването на новия Stumpjumper е да бъде по-лек и по-ефективен от своя предшественик. Кинематиката не само е ревизирана, но и въглеродната рамка е оптимизирана за теглото. Според Specialized рамката тежи 2420 г, включително амортисьор, ос, скоба за седалка и общо части. Поради по-леките спецификации с тънкостенни гуми и вилката FOX 34, новият S-Works Stumpjumper тежи само 12,2 кг.