SRAM пуска нова версия на безжичен електронен лост AXS за превключване на скорости

21 Октомври 2020 г.
514
Добави в любими
SRAM  AXS
SRAM пуска нова версия на своя безжичен електронен лост за превключване на скоростите с актуализиран дизайн на лостчето за превключване на скоростите. Новият лост се предлага като комплект за надстройка за по-старите модели, както и като пълен превключвател.

SRAM пусна своята серия безжични превключватели от серията AXS през 2019-а година, като това предизвика разнопосчни реакции при потребителите. Феновете на SRAM споделиха, че плавното и бързо превключване е невероятно удобно, докато критиците на новата система решиха, че наложащото зареждане на задния дерайльор на всеки 20 часа каране е неудобство.

Преработеното SRAM AXS Rocker Paddle наподобява разположението на лостовете за превключване на механичните задвижвания на SRAM. В резултат палецът инстинктивно и удобно отива на превключвателя.

Байкърите могат да препрограмират бутоните за извършване на различни операции - като например обръщане на функцията за смяна на скоростите. 

Важно е да се отбележи, че грапавата повърхност е много удобна на допир за превключване, особено при каране в силно неравни и скалисти терени.© 2020 MTBike.bg 
Коментари 0

Коментари: