Whoop става главен спонсор на UCI Mountain Bike World Series. Какво да очавкаме?

21 Февруари 2024 г.
307
Добави в любими
Whoop става главен спонсор на UCI Mountain Bike World Series. Какво да очавкаме?

Тазгодишната поредица от световната купа по колоездене е преименувана на Whoop UCI Mountain Bike World Series, след като марката за фитнес иновации Whoop стана главен спонсор.

През 2023 година Whoop направиха първите си прояви в сферата на планинското колоездене. Те партнираха с UCI като предоставяха информация на живо с биометричните данни на колоездачите.
Компанията Warner Bros. Discovery (WBD) обяви, че от Whoop са подписали като главен спонсор на състезанията за Световната купа в продължение на следващите три сезона.

В съобщението си за медиите WBD ни информира, че партньорството през 2023 г. е добавило „допълнителна стойност към съдържанието на живо от поредицата“, позволявайки на „публиката да се свърже по-добре със спорта и неговите състезатели, като придобие по-задълбочено разбиране за това какво е необходимо, за да се представиш на eлитно ниво."

Най-новата гривна от Whoop която всеки състезател ще притежава


За 2024 г. се посочва, че данните от Whoop ще бъдат по-задълбочени, за да „подобрят разказа за спорта както от гледна точка на спортистите, така и от гледна точка на телевизионните оператори“. В допълнение към данните за състезателите на живо, наблюдавани миналата година, разширеното партньорство ще означава известно брандиране на място във всичките 15 състезателни уикенда тази година.

Променящите играта прозрения от WHOOP за представянето на колоездачите вече помагат за издигането на планинския велосипед на изцяло ново ниво, като доближават феновете до спорта и неговите атлети повече от всякога. Ние сме развълнувани да приветстваме обратно WHOOP в нова, по-голяма роля като главен спонсор на сега наречената WHOOP UCI Mountain Bike World Series, за да подпомогнем нашата текуща мисия да подкрепяме непрекъснатия растеж на дисциплината сред нови фенове и да тласнем планинското колоездене в нова ера.

— Крис Бол, Warner Bros. Discovery Sports Europe

Иновацията и създаването на трайни спомени за истинските фенове на спорта са нещо на което Whoop държат, като те заявиха следното:

Ние сме много развълнувани да продължим работата си с UCI, Warner Bros. Discovery Sports и Mountain Bike World Series. WHOOP е уникален инструмент, който може да се носи от всеки, включително от най-добрите спортисти в света, за да им помогне да научат повече за себе си, за да могат да бъдат най-добрите на и извън своите велосипеди. Като подкрепяме UCI Mountain Bike World Series, ние ще бъдем част от създаването на трайни спомени за феновете. WHOOP ще помогне да издигнете планинските велосипеди на следващото ниво чрез иновативно излъчване, показвайки задълбочени биометрични данни чрез нашата изцяло нова интеграция на WHOOP Live. Тази технология демонстрира представянето на тези спортисти. Нямаме търпение да започнем този сезон в Бразилия и да покажем планинското колоездене на света чрез това наистина уникално партньорство.

— Джеръми Пауърс, директор спортен маркетинг в WHOOPПървият ни шанс да проверим новото партньорство ще бъде, когато серията XC World Cup стартира в Бразилия през април.

 
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете